Perfect…

Hey Mom look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according
To plan?
Do you think I’m wasting
My time doing things I
Wanna do?
But it hurts when you
Disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I’m never gonna be good
Enough for you
I can’t pretend that
I’m alright
And you can’t change me

‘Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I’m sorry
I can’t be Perfect
Now it’s just too late
And we can’t go back
I’m sorry
I can’t be Perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be
My hero?
All the days
You spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don’t
Care anymore

Maafin dede ya bu… dede tau ibu sedih… tapi apa ibu juga ga bisa liat, ini juga berat buat dede… ini juga bukan yang dede pengenin… bukan ini yang dede harapkan… tapi apa bolah buat kalo ternyata memang ini yang harus menjadi jalan dede…

Ini emang berat buat kita semua… jadi please… saling mengerti aja setiap kesuliatan masing2…

Maaf… (dede cuman bisa bilang itu…)

2 thoughts on “Perfect…

  1. malang benar nasibmu..makanya nurut ma org tua..jgn ngbntah mllu plgi nyuruh2..semoga kau tdk seperti itu y de..amin..just remember one think,god will forgive you for all the mistake you’ve done to your mother if your mother is forgiving you..*mode kyai on..hehe

  2. Iya… gw banyak dosa ma nyokap nih… mangkannya gw minta maaf… thx for ur support… it help me anyway….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s